ENERGETISCH SYMBOLISCH schilderij met reading

De energetisch/symbolische schilderijen worden via je naam en geboortedatum gemaakt. Je kunt om verschillende redenen een schilderij laten maken. Bijvoorbeeld als je geïnteresseerd bent in een eerdere incarnatie en de inwerking op je huidige leven. Of in een van je levensdoelen of thema's waaraan je wilt werken. De energieën van jezelf en eventueel van je partner en jullie eerdere gezamenlijke incarnaties. De energieën en de natuurwezens in je tuin. Of een schilderij voor een betere harmonie/energie in een bepaalde ruimte.
Wat heel interessant is, als je bijvoorbeeld zelf een praktijk hebt, om jou gidsen en de manier waarop je samen werkt te laten schilderen. Dan wordt het zichtbaar, tastbaar met wie je samen werkt, hoe en met welke energieënvormen. Dat kan heel verrassend zijn.
Je kan ook zonder een specifieke vraag of thema een opdracht geven.Jou gidsen geven door wat er voor jou belangrijk is om te schilderen.Al deze schilderijen hebben altijd een positieve invloed op mens, dier en ruimte. Ze zorgen voor harmonie in de omgeving. Mensen, dieren en planten voelen zich dankzij deze energie een stuk prettiger. Er wordt een uitgebreide schriftelijke reading bij doorgegeven. Je kan informatie aanvragen of een opdracht geven via het CONTACT formulier of email info@tekenmedium.nl .Je kunt meerder schilderijen bekijken in de Galerie
 
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
       Geboorteschilderij met stevige basis                          Huidige levenspad en talenten uit eerdere incanaties 
 
Afbeelding invoegen
Tuinenergieen etc 

Afbeelding invoegen