Home » Schilderijen » Schilderijen te koop » Aartsengel Rafael

Rafael staat voor balans. Alles is in evenwicht op het schilderij. Rafael helpt de ziel om in balans te komen.

Onderaan is Moeder Aarde te zien. Dit is de warme moeder planeet waarop iedereen vele duizenden jaren lang zeer intensief de lessen beleefd om de persoonlijke balans te vinden.

Tussen de handen heeft hij een Tiara geklemd. De tiara staat voor de verschillende (aardse) bewustzijn lagen, waar de mens doorheen gaat om het Christusbewustzijn te kunnen ontvangen. Dit is wat wij uiteindelijk in de geest verwerven na onze lange zielsreis op Moeder Aarde. De groene ring vertegenwoordigt het (grof)stoffelijke. De gouden kleur het ontwaken. Het blauwe gedeelte betekend genezing door middel van de karmische lessen. De lilakleur het geestelijk ontwaken en het lichtblauw het Christusbewustzijn. Daarboven is de goud/geel/witte kosmische kleur te zien.

Het kruis op de Tiara staat voor Golgotha. Het punt waarop de mens naar zichzelf kijkt en de weg die hij/zij afgelegd heeft en geheel begrepen heeft. Vandaaruit transformeert de ziel verder.

Moeder Aarde transformeert in dit hele proces mee. Zij heeft de gigantisch zware taak op zich genomen om de zielen in hun ontwikkelingsproces te helpen. Op dit moment vind er een zeer sterke transformatie in bewustzijn plaats. Zowel voor mens en dier als voor moeder aarde zelf.

Prijs: op aanvraag

Er is een optie op de koop

Het schilderij is nog niet voltooid