Sterrenbeeldschilderij


Een sterrenbeeldschilderij bestaat uit jouw sterrenbeeld. Dat is jouw huidige leven en verschillende eerdere incarnaties. De eerdere incarnaties die erbij geschilderd zijn, vertegenwoordigen bepaalde aspecten/talenten die je in deze incarnaties hebt opgebouwd en daarom voor betekenis zijn voor je huidige leven. Ook herken je in deze levens bepaalde karaktereigenschappen die je nu bezit. Op deze manier wordt duidelijk gemaakt, waarom je op jouw eigen unieke manier handelt en met bepaalde zaken omgaat. Het maakt je levenslessen duidelijk, het geeft vaak antwoordt op de vraag, waarom je bepaalde lessen steeds weer tegenkomt. Op deze wijze wordt voor je zichtbaar gemaakt, waar je in dit leven aan kan werken om tot innerlijke harmonie te komen.
Ook jouw zielsbewustzijn wordt op het schilderij weergegeven. Het zielsbewustzijn is jouw bewustzijn welke je opgebouwd hebt op zielenniveau. Het schilderij heeft een krachtige energetische uitstraling, met een diepe inwerking op uw innerlijke niveaus. Het schilderij geeft je een ondersteuning en geeft verheldering in jou levensweg. Het sterrenbeeldschilderij blijft tijdens het gehele leven zijn energetische werking behouden en groeit mee met je persoonlijke ontwikkeling.
Je kunt ook een sterrenbeeldschilderij laten maken van jou en je partner samen. Dan worden beide sterrenbeelden geschilderd, samen met eerdere levens die jullie samen gedeeld hebben. Ook dit is een krachtig energetisch schilderij, waarbij de energieŽn van jullie relatie zichtbaar worden gemaakt.
Soms wordt een schilderij als een geschenk gegeven voor een bepaalde gelegenheid. Een sterrenbeeldschilderij wordt uitgelegd via het automatisch schrift en een channeling. Informatie aanvragen of een pdracht geven kan via het CONTACT formulier of email info@tekenmedium.nl.
Bekijk meerdere afbeeldingen in de Galerie

Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
Waterman