ZIELSPORTRET met reading

Op het zielsportret wordt een deel van de reis die je als ziel tot dusver afgelegd hebt en je zielsbewustzijn (hoger zelf of kosmisch bewustzijn) geschilderd.
Er worden verschillende eerdere incarnaties uitgebeeld die voor je huidige incarnatie belangrijk zijn.
Jouw gidsen, waaronder je geleidegids, worden erbij geschilderd. Ook maak je kennis met de engel die jou tijdens je zielsreis begeleidt. Hij/zij is een engel met een hoger ontwikkeld bewustzijn met inzicht in jouw gehele zielenreis. Je krijgt inzicht in je zielsreis tot dusver en de samenhang met je eerdere levens. Alleen die levens die nu voor jouw van belang zijn in het hier en nu worden geschilderd.
Jouw zielsbewustzijn of ook wel hoger zelf genoemd, zoals je dit tot dusver hebt opgebouwd, ontwikkeld hebt wordt weergegeven.Het zielsbewustzijn laat zichzelf in een aardse vorm zien die jouw innerlijk weerspiegelt. Jou sterrenbeeld is je huidige leven/persoonlijkheid en laat jouw huidige levensweg zien. En verder alles wat van belang is voor een beter begrip van je huidige incarnatie, eerdere incarnaties en de grotere samenhang.
Het zielsportret wordt via automatisch schrift en een channeling aan je uitgelegd.
Het zielsportret kun je slechts eenmaal in je leven laten maken. Je kunt dit voor jezelf laten maken. Als je een zielsportret voor een ander wil laten maken, bv als cadeau. Dan mag en kan dit alleen gemaakt worden met de nadrukkelijke toestemming van de beoogde persoon. Je kan vrijblijvend informatie aanvragen of een opdracht geven via het CONTACT formulier, email info@tekenmedium.nl .
Een zielsportret vraagt van mij een enorm diepe intense manier van werken en toewijding en daarom ook veel tijd. Als het schilderij klaar is, voelt het als een geboortefeestje.
Gezien de hoeveelheid informatie die afgebeeld wordt kan er alleen op een groter formaat doek geschilderd worden. Op elk ander schilderij zoals bv een sterrenbeeldschilderij, wordt maar een deel geschilderd van wat er op een zielsportret wordt afgebeeld. Het zielssportret is een uiteindelijke combinatie van alle eerdere vormen die ik gemaakt hebt. De voorafgaande tientallen jaren is hier naar toe gewerkt. Er zijn wachttijden voor het laten maken van een zielsportret.


 
Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen
 Afbeelding invoegen
Deze portretten zijn met toestemming geplaatst.