retraite week

Retraite betekent letterlijk terugtrekken, even weg van alles en de rust vinden.Tijdens een retraite-reis leer je om dingen los te laten.In ons hectische bestaan is er steeds meer behoefte aan ontspanning en spiritualiteit.Op adem komen en afstand nemen van alles wat speelt, even alleen jij! In korte tijd weer energie ervaren in je lichaam, maar ook door een ontspannengeest.

Je weer fit en vitaal voelen, zonder dat dit weken of maandenhoeft te duren.Deze retraite-reis geeft je de ultieme gelegenheid om jezelf in beweging te brengen en te ontspannen: zowel je lichamelijke expressie als je innerlijke beweging worden gevoed.

Je bent welkom in Frankrijk, waar je verblijft op een heerlijke locatie in de heuvels van de Dordogne. Buiten het programma om kun je genieten van een duik in de rivier, een wandeling, een boek lezen in de tuin onder een eeuwenoudeboom of van heerlijk even niets doen. En geen zin in deel te nemen aan deaangeboden programma’s? Dan is dat oké.

Wij werken met zeer ervaren professionals met concrete thema’s zoals vitaliteit,voeding, creativiteit, transformatie, heling en familiesystemen. Hiervoormaken we o.a. gebruik van: het Enneagram, Levensritme, Systemisch werk ennog veel meer.Heb jij behoefte om jezelf verder te ontdekken en sta je open voor verandering,dan kun je bij ons stappen zetten en dit ervaren door deel te nemen aan de activiteiten.

Je bent helemaal vrij om hieraan deel te nemen, niets moet. Deze week mag een cadeau aan jezelf zijn en dat betekent dat jij jouw week invult zoals jijdat wenst. Met de wetenschap dat je niet alleen hoeft te zijn en er alles is wat jouw lichaam en ziel kan voeden. Je vertrekt weer opgeladen, vol inzichten, goedemoed en met een blij hart.Waarom alleen en toch samen?

Tijdens deze week ontmoet je een kleine groep gelijkgestemden. Alleen ‘groeien’kunnen we niet. Wij geloven erin dat wij elkaar ontmoeten omdat we elkaar watkomen brengen. Als jij je inschrijft voor deze reis zijn er gelijkgestemden, dieelkaar vinden omdat we iets te delen hebben. Maar waar we elkaar ook volledigrespecteren in de stilte. Jij komt voor jouw ervaring zonder iets te "moeten”maar met de mogelijkheid om samen te zijn.

Voorbereiding De koffer en het inplannen van de reis mag jezelf doen. Je kunt reizen met de auto, trein of vliegtuig. Ook wij willen graag goed voorbereid zijn op jouw komst.Daarom waarderen wij het als we een (telefonisch) kennismakingsgesprek hebben.Nadere informatie te vinden op de website www.lelogis.eu.en boekingen op info@lelogis.nl

Huisregels We hebben huisregels die ervoor zorgen dat het voor iedereen een aangenaamverblijf wordt.

Investering Voor particulieren € 995,- p.p. op basis van gedeelde 2-persoonskamer. Een kamer alleen voor jezelf, indien beschikbaar, een toeslag van € 400,- pp.

Kamperen. Soms wil je dichtbij de natuur zijn en wil je de sterren zien en ’s avonds alleen zijn. Dit kan door te slapen op het terrein, in een 1 persoons tentje. Dan kost het verblijf € 795,- p.p.

Wil je meer individuele begeleiding of is de investering voor zakelijk gebruik?Dan plannen we direct al 3 uur coaching en begeleiding in tijdens jouw verblijf,kosten € 1495,- ex. BTW.

De reis gaat door bij minimaal 12 deelnemers.

 

 Inclusief
• Je reis duurt 7 dagen en je verblijft in 1 van de huizen (of in een 1 pers. tentje) en deelt alles met jouw medebewoners. Met elkaar zorg je dat het huis schoon en opgeruimd blijft.
• Je bed is al opgemaakt en het badlinnen ligt klaar; je zorgt zelf voor je bed en kamer.
• Vrij gebruik van alle voorzieningen van de locatie zoals: gezellige zitjes in de tuinen,de orangerie en de faciliteiten in je huis.
• 7 x ontbijt en lunch zelf te maken in de keuken; alles staat in de koelkast.
• 6 x diner; deze wordt aan iedereen tegelijk aangeboden. Vrije keuze om het alleen of met elkaar te nuttigen.
• Thee, koffie, water en fruit.
• 5 dagen kun je deelnemen aan de stilte wandeling in de vroege ochtend.
• 3 dagen kun je deelnemen aan groepssessies in de ochtend.
• 3 dagen kun je deelnemen aan een bezinningsprogramma.
• 1 dag kun je deelnemen aan een workshop het Levensritme.
• 1 avond een groepssessie.
• 1 dag wordt ingepland als stiltedag. Ook de groepsactiviteiten.
• Dagelijks rust en ontspanning zoals jij die wilt invullen.
• De vierde dag is de vrije dag en kunnen er bijv. groepsuitjes georganiseerd worden.
Exclusief
• Reiskosten en reis- en annuleringsverzekering.
• Individuele sessies die je ter plaatse kunt boeken en afrekenen € 60,= 60 minuten.
• Buiten de locatie, alle versnaperingen en uitgaves.
Roken niet toegestaan in de huizen en er wordt geen sterke drank geschonken.
Locatie niet rolstoeltoegankelijk.
Reisdata
Weken worden gepland vanaf 8 juli gedurende de zomer. Aankomst- en vertrekdag is
de zaterdag. In overleg en op aanvraag zijn andere instroomdagen mogelijk.
Voor verdere informatie, data, mogelijkheden, wensen en boekingen: info@lelogis.nl