Tarieven

Je kunt voor een opdracht, afspraak of voor vrijblijvende informatie contact opnemen via het CONTACTformulier of info@tekenmedium.nl of tel. 0629350619
 
TEKENINGEN
GIDSENTEKENING of ENERGETISCHE TEKENING met CONSULT in het atelier of een locatie elders.
Tekensessie met tekening en consult van je gids(en) beschermengel, overleden dierbare, energetische of naar welke vraag je hebt . Een tekensessie duurt meestal 1 tot 11/2 uur, dit is afhankelijk van het formaat tekening en de hoeveelheid informatie die er aan je doorgegeven mag worden en natuurlijk de hoeveelheid vragen die je zelf hebt.
€ 60,- Formaat tekening 21x30
€ 85,- Formaat tekening 30x42
Consult op locatie: 0,30 per km.per km reiskostenvergoeding of in overleg. Gaarne contant betalen.. 
 
GIDSENTEKENING of ENERGETISCHE TEKENING met beschrijving via postverzending.
Tekening van je Gids(en)/overleden dierbaren of een energetisch/symbolische tekening. Je voornaam, achternaam en geboortedatum is genoeg om de tekening en de beschrijving voor je te kunnen maken. Soms is er een foto nodig voor een energetische tekening.
€ 35,- Formaat 14x21 met beschrijving  incl. verzendkosten (Europa)
€ 65,- Formaat 21x30 met beschrijving, incl. verzendkosten (Nederland) € 67,- (Europa)
€ 90,- Formaat 30x42 met beschrijving, incl. verzendkosten {Nederland) buitenland is exclusief verzendkosten 
 
NATUURTEKENEN Tekenen van energieŽn en natuurwezens in (stads)tuin, landgoed of landschap met reading
Tekenen van de aanwezige energieŽn, natuurwezens, devaís, landschapsengel, gidsen, krachtplekken, kosmische invloeden en wat er meer via inspiratie doorgegeven wordt. Buiten in jouw tuin, moestuin, landgoed etc..Na en ook tussendoor het tekenen krijg je uitleg over de waarnemingen. De A3 tekening is voor een algemeen overzicht van de tuin en je connectie ermee. De energieen van en de wezens in jou tuin worden getekend. Op de A4 tekening worden het (natuur)wezen getekend, waar jij persoonlijk mee te maken hebt.
€ 65, - Formaat tekening 21x30
€ 85,-  Formaat tekening 30x42
Reiskostenvergoeding 0,30 per km.of in overleg. Vooraf krijgt u een prijsopgave. 
 
Tekenen tijdens een workshop, cursus of een andere gelegenheid.
Tekenen van de aanwezige energieŽn, groepsenergie, gidsen, engelen en wie of wat er zich via inspiratie aandient. Met uitleg van de waarnemingen persoonlijk en/of in groepsverband. De ervaring heeft geleerd dat er een A3 tekening nodig is om dit vast te leggen. De A4 zijn voor de individuele waarnemingen, zoals de gidsen, engelen en/of andere energieen die bij iemand zijn.
€  65, - formaat tekening 21x30
€ 125 - formaat tekening 30x42
Reiskostenvergoeding 0,30 per km of in overleg. Vooraf krijgt u een prijsopgave. (in onderling overleg) 
 
SCHILDERIJEN
GIDSEN EN ENGELEN
Schilderij van jouw gids/engel met schriftelijke uitleg en reading.
Geschilderd middels jouw voornaam, achternaam en geboortedatum
Formaat 50x50: € 325,-
Formaat 50x60: € 375,-
Formaat 60x60: € 425,- De complete prijslijst is op aanvraag.
 
SYMBOLISCH/ENERGETISCH SCHILDERIJ voor 1 of meerdere personen
Schilderij met schriftelijke uitleg en reading.
Geschilderd via voornaam, achternaam en geboortedatum en eventueel naar een foto of een vraag.
Formaat 60x60: € 520,-
Formaat 60x70: € 590,-
Formaat 70x70: € 660,- De gehele prijslijst is op aanvraag 
 
ZIELSPORTRET
Een deel van je zielsreis wordt geschilderd via je voornaam, achternaam en geboortedatum. Het vraagt ongeveer een half jaar om een zielsportret te schilderen.
Schilderij met schriftelijke uitleg en reading
Formaat 80 x 100: € 1950,-
Formaat 100x 100 € 2100,- 
Formaat 100x 120 € 2250,- De gehele prijslijst is op aanvraag. 
De schilderijen kunnen op afbetaling in termijnen betaald worden. 

Verdere informatie betreffende de schilderijen: Alle schilderijen zijn olieverf op doek of een paneeltje bij speciale opdrachten. Bijna alle formaten zijn mogelijk. Ook ronde, ovale schilderijen en drieluiken behoren tot de mogelijkheid. Je kunt vrijblijvend informeren naar de kosten en de verschillende mogelijkheden. Gespreide betaling in vooraf afgesproken termijnen over bijvoorbeeld een jaar is mogelijk. De tijd voor het maken van een schilderij varieert van 2 tot 6 maanden. De tijd is afhankelijk van het soort schilderij en de inspiratie. Ook moet u rekening houden met een wachttijd. De genoemde prijzen zijn exclusief lijst en passe-partout en eventuele bezorgkosten. De schilderijen kunnen worden bezorgt door Vitar koeriers.
 
Verdere aanvullende informatie: bij de tekeningen en de schilderijen wordt een beschrijving gegeven en bij een schilderij een reading. Voor tekeningen geldt dat bij een schriftelijk aanvraag pas na ontvangst van de geboortegegevens, adresgegevens en betaling van de vergoeding met de opdracht gestart zal wordt. De prijzen zijn incl. 6% BTW De tekeningen en schilderijen zijn exclusief passe-partout en/of lijst. De prijzen zijn inclusief verzendkosten bij de A4 tekeningen binnen Europa. Buiten Europa exclusief verzendkosten. Verdere informatie over de schilderijen kunt u vrijblijvend aanvragen via het contactformulier, e-mail of telefonisch.
Consulten en workshops gelieve contant af te rekenen of het bedrag vooraf per bank overmaken. Betaling van opdrachten via de e-mail vooraf via de bank overmaken. Geen geld per post versturen.Bovenstaande tarieven zijn particuliere tarieven, bij een zakelijke opdracht geldt een aangepast zakelijk tarief.
Prijswijzigingen zijn per 01-03-2017 ingegaan. Eerder gemaakte prijsafspraken blijven uiteraard ongewijzigd..