Natuurtekenen

NATUURTEKENEN
 
In je tuin, je moestuin of landgoed, overal waar je buiten in de natuur bent heb je met verschillende levens-en energievormen te maken. Levensvormen waaronder Natuurwezens. Zij verzorgen jouw leefomgeving. Het wezen dat verantwoordelijk is voor een groter gebied wordt een deva genoemd. Dit kan de deva van je tuin zijn, maar kan ook de deva van een landschap of zelfs een gebied ter grootte van meerdere landen. De natuurwezens in je omgeving, zoals elfen, nimfen en allerlei andere wezens willen zich graag laten tekenen om een beter contact met jou te krijgen. Je hebt dan een beeld van welke levensvormen er om je heen zijn. Dat is heel waardevol en ik kan ter plekke bij jou komen tekenen.Deze wezens willen graag met je samenwerken en ook samen genieten van al het moois in je omgeving. Je krijgt uitleg en adviezen van hen, om het contact met de natuur(wezens), te verbeteren. Er worden ook persoonlijke boodschappen doorgegeven.
Ik heb samen met Frank Silvis van www.vortexvitalis.nl. regelmatig bij waterzuiveringen en vistrappen gewerkt. Frank meet o.a. de waterkwaliteit en de energieen van het water en de omgeving. En geeft aan de hand van de uitkomsten adviezen om de kwaliteit te verbeteren. Tegelijkertijd teken ik de aanwezige natuurwezens en energieen van de omgeving. Er wordt door de natuurwezens zelf ook advies gegeven op welke wijze de kwaliteit van hun leefomgeving verbeterd kan worden.
Op www.gaia-art.nl kan je meer informatie vinden over het natuurtekenen..
 

Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
Tekenen in het schitterende en betoverende Levensland. www.levensland.nl rechts een elfje
 
 
Overzichtstekening Landerijen Graasboerderij    Het tekenen van de koeienenergie te midden van 60 koeien.

 
Afbeelding invoegen
Reaktie van twee lieve mensen waarbij ik de tuinenergieen en de natuurwezens heb mogen tekenen.
Wij genieten nog steeds na van die mooie dag die je voor ons verzorgd hebt. Het cadeautje dat de natuurwezens ons via jou gaven ontroert ons en we zijn daar heel blij mee, evenals de prachtige tekening van de natuurwezens in de tuin.Er gebeurt heel veel, want de tekeningen roepen van alles in ons op , en om ons heen gebeuren "kleine wondertjes".
 
Afbeelding invoegen
Tuintekening