Schilderijen voor Moeder Aarde

De schilderijen en tekeningen voor AardeWerk zijn geïnspireerd door Gidsen, Godinnen en Engelen om Moeder Aarde en al haar bewustzijnsvormen te ondersteunen in hun ontwikkelingsproces. Ik schilder al sinds 2010 portretten van de Elohim, (Aarts)Engelen, God(inn)en en Natuur(wezens). Eerst werden er alleen vrouwelijke energieën geschilderd. Dit om de vrouwelijke energie op de aarde te versterken, in balans terug te brengen, terug in balans met de mannelijke energie. Zoals het oorspronkelijk was. De vrouwelijke energieën/eigenschappen moeten weer hergewaardeerd worden. De oorspronkelijke natuurlijke balans moet hersteld worden, maar wel in het nieuwe bewustzijn.

Het proces van schilderen beleef ik zelf als heel direct, heel aards en enorm transformerend. Tijdens het schilderen wordt ik een geheel met de energie en het bewustzijn van de geportretteerde. Om alles juist te kunnen weergeven. Het proces van Moeder Aarde beleef ik dus ook op deze manier. Voor zover mijn bewustzijn dit natuurlijk kan begrijpen.

De schilderijen hebben bij iedereen een diepe energetische inwerking op een zeer persoonlijke manier. Bij deze schilderijen horen geen uitgebreide channelings, readings. enz. Ze spreken hun eigen taal, die niet in woorden te vatten is. Ieder mens wordt persoonlijk door een schilderij in gevoel en bewustzijnsgraad aangeraakt. Het spreekt in energie en bewustzijn tot een mens. En werken daarom transformerend. Er is bij elk schilderij een korte uitleg geschreven via het automatisch schrift.

Van de schilderijen zijn A5 kaarten, posters en canvasdoeken te bestellen.