AardeWerk

Samen Werken voor Moeder Aarde


Het doel van de samenwerking van Margreet Mook-Attema en Lydia van Oort is om via o.a. schilderijen, tekeningen, coachingsessies en boeken mensen een stukje te ondersteunen en inzicht te geven in hun persoonlijke bewustwording.

Daardoor ga je de eenheid met en voor de Aarde en haar bewoners steeds beter voelen en begrijpen. Je inzichten verruimen en je gevoeligheid wordt groter. De bewustwording dat Moeder Aarde een levend wezen is en ook echt een moeder voor ons is. Geeft dat je zelf in je eigen kracht komt te staan. Deze persoonlijke transformatie ondersteunt Moeder Aarde weer bij haar eigen ontwikkeling. AardeWerk dus.

En alles op een aardse en heldere manier. Down to Earth!

 

Schilderij Godin Brighde: Lydia van Oort 

Fotografie: Mirjam Lensink www.lens-inc.nl

Ygdrasil de levensboom.

Het schilderij Ygdrasil is het verhaal over het verleden, heden en de toekomst van Moeder Aarde. Energetisch en kosmisch gezien. Het laat tegelijkertijd ook ieders persoonlijke weg zien.

Links is het verleden te zien; de zwaarte, de strijd, de duisternis, het onbewustzijn, dat de aarde achter zich laat.

Het midden is het heden; wij zitten precies op het kantelpunt naar de positieve verlichte kant.

Rechts is de verlichte bewuste toekomst van Moeder Aarde waar wij nu langzaam naar transformeren. Om uiteindelijk allen naar een ander universum over te gaan.

Niemand uitgezonderd.

In het midden is de boom(stam) te zien waarin Merlijn staat, die het licht aanreikt, aan de engel boven in de boom.

De Merlijn kan zowel mannelijk als vrouwelijk zijn. Het is ieder zijn/haar persoonlijke Merlijn. Je bent er zelf verantwoordelijk voor om je eigen licht te pakken en aan de engel aan te reiken. In je eigen tempo en ontwikkeling.

Dit is jouw verbinding met het licht door de duisternis en zwaarte heen. Want daarin liggen je lessen. De sterkte van je licht geeft jouw staat van bewustzijn aan.

Het onderste deel van het schilderij is de onderwereld, het midden de bovenwereld en bovenaan de geestelijke wereld.

Fotografie: Mirjam Lensink www.lens-inc.nl