Moeder Aarde kaarten

A5 kaarten, posters en canvasdoeken van de Moeder Aarde schilderijen

De schilderijen en -tekeningen zijn geïnspireerd door Gidsen, Godinnen en Engelen om Moeder Aarde en al haar bewustzijnsvormen te ondersteunen in hun ontwikkelingsproces. 

Sinds 2010 schildert Lydia portretten van de Elohim, (Aarts)engelen, God(inn)en en Natuurwezens.
Eerst werden er alleen vrouwelijke energieën geschilderd. Dit om de vrouwelijke energie op de aarde te versterken, in evenwicht terug te brengen, terug in evenwicht met de mannelijke energie. Zoals het oorspronkelijk was, maar dan in het bewustzijn van het nu. De vrouwelijke energieën/eigenschappen en krachten moeten weer hergewaardeerd worden.

Het proces van schilderen beleef ik zelf als heel direct, heel aards en enorm transformerend. Tijdens het geinspireerd schilderen word ik opgenomen in de energie en het bewustzijn van de geportretteerde. Het proces van Moeder Aarde beleef ik dus ook op deze manier. Voor zover mijn bewustzijn dit natuurlijk kan begrijpen.

De schilderijen hebben bij iedereen een diepe energetische inwerking op een zeer persoonlijke manier. Bij deze schilderijen horen geen uitgebreide channelings, readings, etc. Ze spreken hun eigen taal die niet in woorden te vatten is. Ieder mens wordt persoonlijk door een schilderij in gevoel en bewustzijnsgraad aangeraakt. Het spreekt in energie en bewustzijn tot een mens.
Er zijn korte teksten geschreven via het automatisch schrift.

De kaarten, posters en canvasprints van de schilderijen en tekeningen behouden de oorspronkelijke energetische werking.

Kosten dubbele A5 kaart en envelop €6,50 p.stuk exclusief verzendkosten. Te bestellen via het contactformulier. Prijzen van de posters en canvas zijn op aanvraag.

De opbrengst komt geheel ten goede aan AardeWerk.


© Lydia van Oort  © AardeWerk

© AardeWerk