Home » Consult » Gidsentekening

Gidsentekening met reading

Op de tekening worden vaak meerdere personen getekend, die op dit moment voor jouw belangrijk zijn. Meestal zijn het mensen die jou tijdens je huidige levensfase  kunnen begeleiden. Vaak hebben zij tijdens hun leven soortgelijke ervaringen opgedaan of zij hebben eenzelfde karaktertrek, waardoor zij jou als geen ander begrijpen.

De achtergrond verteld iets over je zelf.  Er worden vaak nog een of zelfs meerdere overleden dierbaren of gidsen getekend. De persoon die voor je getekend wordt kan je (geleide)gids, een familielid, een vriend(in) of een anderszins bekende persoon zijn. Het kan ook iemand zijn die je in een vorig leven hebt gekend en die jou nu begeleid in een bepaald proces.

Zoals ook te zien is op de tekening en de bijbehorende foto's hiernaast. De foto's zijn gevonden nadat de tekeningen gemaakt zijn

Iemand wordt getekend omdat hij/zij wil laten zien dat er wel degelijk leven na de dood is en dat er aan u wordt gedacht, dat zij u ook nog kunnen ondersteunen vanuit de andere dimensie. Soms is het een lieve groet en kunnen/mogen de personen u nog niet op uw pad begeleiden, daar ze zelf een andere weg moeten gaan voor hun eigen verdere ontwikkeling, maar komen ze wel steeds even kijken hoe met je gaat.

Je kunt een tekening tijdens een tekensessie in het atelier laten maken of op afstand via naam en geboortedatum.

Prijzen

€  75,- Formaat 21 x 30 (excl verzendkosten)

€ 125,- Formaat 30 x 42 (exclusief verzendkosten)