Home » Consult » Gidsentekening

Gidsentekening met reading

Je maakt tijdens de tekensessie in het atelier of op afstand op een ontspannen en fijne manier kennis met jouw gids(en) en begeleiders. Je leert meer over je gidsen en begeleiders en jezelf tijdens deze tekensessie. Dat kan bijvoorbeeld een leven zijn wat jullie samen hebben gehad. Alles wat voor jou belangrijk is om te weten over je gids(en) voor dit moment, wordt verduidelijkt. En ken jij je gids al, maar wil je graag een portret van hem/haar hebben kan dat ook getekend worden. Ook dan is er een reading bij. Ik geef deze sessies in mijn atelier, maar ook op andere locaties, zoals bij jou thuis of in jouw praktijk of via Skype De tekeningen kunnen ook per post bezorgd worden. Dan krijg je er een schriftelijk reading bij.

Voor een gidsentekening kun je een afspraak voor een tekensessie in het atelier maken, bij jou thuis of op een andere locatie. Wil je per post een gidsentekening laten bezorgen, dan teken en beschrijf ik via jouw naam en geboortedatum.

 

Prijzen

€  75,- Formaat 21 x 30 (excl verzendkosten)

€ 125,- Formaat 30 x 42 (exclusief verzendkosten)

 

Uitleg gidsentekening

Op een tekening kunnen meerdere personen getekend worden, die op dit moment voor jouw belangrijk zijn. Meestal zijn het personen die jou tijdens je huidige levensfase  kunnen begeleiden. Vaak hebben zij tijdens hun leven soortgelijke ervaringen op gedaan of zij hebben een zelfde karaktertrek, waardoor zij jou als geen ander begrijpen.

De achtergrond verteld iets over je zelf.  Er wordt vaak nog een of zelfs meerdere overleden dierbaren of gidsen getekend. De persoon die voor je getekend wordt kan je (geleide)gids, een familielid, een vriend(in) of een anderszins bekende persoon zijn. Het kan ook iemand zijn die je in een vorig leven hebt gekend en die jou nu begeleid in een bepaald proces.

Soms zie ik wel een overleden persoon op oudere leeftijd, maar wordt de persoon toch jong getekend, zoals zij eruit zagen in de kracht van hun leven.

Zoals ook te zien is op de tekening en de bijbehorende foto's hiernaast en onderaan. Al de foto's zijn gevonden nadat de tekeningen gemaakt zijn.

Je herkent de overleden dierbaren direct of op een later tijdstip, wanneer je b.v. een foto van de persoon tegenkomt of iemand in de familie herkent de persoon. Redenen waarom er niet direct herkenning zou kunnen zijn, is dat de personen vaak jong getekend worden of het is een familielid waar we niet zo direct aan denken, een verre tante of het is de buurjongen uit de straat waar u bent opgegroeid. Het is vaak ook uit bescherming dat er niet direct herkenning is, omdat het soms best een schok kan zijn wanneer een overleden dierbare zich zo tastbaar op een tekening laat zien. De herkenning wordt dan langzaam op deze manier opgebouwd, zodat het in je eigen vertrouwde omgeving duidelijk wordt.

Iemand wordt getekend omdat hij/zij wil laten zien dat er wel degelijk leven na de dood is en dat er aan u wordt gedacht, dat zij u ook nog kunnen ondersteunen vanuit de andere dimensie. Soms is het een lieve groet en kunnen/mogen de personen u nog niet op uw pad begeleiden, daar ze zelf een andere weg moeten gaan voor hun eigen verdere ontwikkeling, maar komen ze wel steeds even kijken hoe met je gaat.

Het komt ook wel voor dat er juist iemand getekend wordt waar we juist helemaal geen goede verstandhouding mee hadden bij leven. Maar daar degene die overleden is zich bewust is geworden van het feit dat hij/zij niet correct heeft gehandeld, wil diegene zich op deze manier graag verontschuldigen en er op die manier een steentje bijdragen aan uw welbevinden. Vaak zet het een verwerkingsproces in gang wat u meer ruimte gaat geven.

Levende mensen kunnen ook je gids zijn. Dus worden er soms ook levende personen getekend. Af en toe worden er mensen getekend die je nu kent of soms nog gaat ontmoeten. Vaak zijn het mensen waar we een warme band mee (gehad) hebben.

Iedereen waar we in dit of een vorig leven een band mee hebben gehad kan getekend worden. Ook overleden dieren worden er soms bij getekend, zij willen ook graag laten weten hoe het met hen gaat.