GAIA ART Schilderijen voor Moeder Aarde

De Gaia schilderijen en tekeningen zijn geïnspireerd door Gidsen, Godinnen en Engelen om Moeder Aarde en al haar bewustzijnsvormen te ondersteunen in hun ontwikkelingsproces. Ik schilder al sinds 2010 portretten van de Elohim, (aarts)Engelen, God(inn)en en Natuurwezens gemaakt. Eerst werden er alleen vrouwelijke energieën geschilderd. Dit om de vrouwelijke energie op de aarde te versterken, in balans terug te brengen, terug in balans met de mannelijke energie. Zoals het oorspronkelijk was. De vrouwelijke energieën/eigenschappen moeten weer hergewaardeerd worden. De oorspronkelijke natuurlijke balans moet hersteld worden, maar wel in het nieuwe bewustzijn

Het proces van schilderen beleef ik zelf als heel direct, heel aards en enorm transformerend tijdens het schilderen wordt ik opgetild in de energie en het bewustzijn van de geportretteerde. Het proces van Moeder Aarde beleef ik dus ook op deze manier. Voor zover mijn bewustzijn dit natuurlijk kan begrijpen.

De schilderijen hebben bij iedereen een diepe energetische inwerking op een zeer persoonlijke manier. Bij deze schilderijen horen geen uitgebreide channelings, reading. enz. Ze spreken hun eigen taal die niet in woorden te vatten is. Ieder mens wordt persoonlijk door een schilderij in gevoel en bewustzijnsgraad aangeraakt. Het spreekt in energie en bewustzijn tot een mens. En werken daarom transformerend. Er zijn alleen korte algemene teksten bij doorgegeven via het automatisch schrift.

Zaterdag 24 september, OPEN DAG van de permanente SCHILDERIJEN EXPOSITIE in Steenwijk.

U kunt kennis maken met deze Moeder Aarde schilderijen en hun krachtige energieën, Margreet en Lydia zijn er om uw vragen te beantwoorden over de schilderijen, ons gezamenlijke werk en natuurlijk ook over de Engeland reis.

Aanvang 13:00 uur
Einde 17:00 uur

Expositieruim
Industrieterrein Groot Verlaat
Koematen 33
8331 TK Steenwijk
Volop gratis parkeerplaats op en rond het terrein

Het schilderij van de Godin Brighde is voltooid

Ygdrasil de levensboom. Het schilderij verteld de levensgeschiedenis van de Aarde.