Home » Agenda

De Flex Agenda 2020


NATUURBELEVINGSDAG 2020 Laag Soeren

DEZE DAG WORDT NAAR EEN NADER TE BEPALEN DATUM NA 1 JUNI VERZET!!

Bossen en Sprengen - Oude sacrale tempel in de bossen bij Laag Soeren en ontmoeting met Deva’s en Godin Nemetona.

Wij zijn van harte uitnodigd om jullie mee op pad te nemen naar deze bijzondere plek.

Begeleiding; Lydia van Oort en Uma Ina de Bruyn

Vergoeding €66,- ter plaatse te voldoen.

Tijdens de voorbereiding waren we blij verrast door de mooie energie in de bossen van Laag Soeren. Onze ontmoeting was indrukwekkend en omvangrijk. We kwamen  op een voelbaar sacrale plek. Het bleek een oude natuur tempel te zijn waar de Deva’s Priesteressen en de Godin Nemetona de energie nog levend hebben kunnen houden.

Lydia hoorde de naam Nemeton, nemetona o.id. Verrast waren we dat wikipedia Nemetona duid als een Keltische Godin, Nemeton als heilige ruimte en Nemeten als een oude keltische stam. Lydia heeft een tekening gemaakt van wat zich ter plaatse voltrok.

Tekening rechts van Nemetona: In haar hand heeft ze een kristal die ieder in zich draagt in verbinding met hemel en aarde en in de ander hand het lichtlichaam wat op deze plek nog verder geactiveerd kan worden.

Bovenal is het weer een dag waarin we kunnen leren, herinneren en groeien in bewuste Eenheid met de natuur. Gaande weg zal Uma Ina afstemmingen aanreiken om je verder te openen voor de verbinding met de natuurrijken. Op sacrale plaatsen is de doorstroom van de hemel en aarde energie vaak nog goed voelbaar en zal dit ook in ons worden geactiveerd. De etherische rijken vanuit de vele dimensies spelen hierbij een rol.

In deze tijd is het belangrijk dat de samenwerking van mens en andere bestaansvormen  tot stand komt voor ons leven op aarde. Vandaar dat wezens zoals Nemetona zich laten zien en ons uitnodigen om deze plek te beleven en ons van hart tot hart te verbinden met al wat leeft.

Van Harte welkom op Vrijdag 2020 .

Aanmelden bij Uma Ina de Bruyn; info@sterrenvuur.nl

Graag opnieuw aanmelden

We verzamelen bij het plaatselijke restaurant;

“De Harmonie “ Harderwijkerweg 35, Laag-Soeren. Inloop v.a. 10.30 u.

Benodigheden; Waterdichte schoenen en kleding. Lunch en drinken en iets om op te zitten.

Meer info en over Uma Ina de Bruyn www.sterrenvuur.nl


WORKSHOP  WORDT VERZET NAAR EEN LATER TE BEPALEN DATUM

WORKSHOP INTUITIEF TEKENEN met Lydia van Oort en Erik Boom.

Door alle ontwikkelingen op energetisch en bewustzijnsniveau zal deze dag inhoudelijk ook gaan wijzigen.

Deze dag zal Lydia jullie meenemen op een intuïtieve tekentrip! Door jezelf helemaal open te stellen voor jouw eigen ziel zul je tot unieke tekeningen komen die laten zien wie jij bent en waar jij voor staat.
Belangrijk: Je hebt geen enkel tekentalent nodig om hieraan mee te doen. Jouw tekeningen worden ‘gelezen’ door Lydia zelf en door Erik Boom en je zult daarmee de nodige inzichten krijgen.

De vormen en kleuren die jij gebruikt in jouw tekeningen hebben betekenissen en het is voor ons taak om die voor jou naar boven en helder te krijgen. Ook zullen we jullie met elkaar laten werken om elkaars tekeningen te helpen begrijpen en daarmee het ‘ziel tot ziel’ contact te oefenen en beter te leren begrijpen.

We gaan ook een wandeling in het nabij gelegen bos maken om contact met de  daar aanwezige natuur(wezens) te maken. Waardoor je nog meer geinspireerd raakt voor het tekenen. 

Datum: 
Duur:
09.30u. – 17.00u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten:  €85,-

Aanmelden via het aanmeldingsformulier op de www.praktijkboom.nl

Mediamieke overzichtstekening

Rechts is een mediamiek gemaakte energetische overzichtstekening van een eerdere workshop door Lydia gemaakt. Duidelijk is te zien, dat iedere deelnemer wordt begeleid door haar/zijn gids(en). Iedere deelnemer ontvangt na de workshop de tekening per email.

Workshop 6 April 2019 overzichtstekening