Atelier gesloten van 21 december 2019 tot 6 januari 2020

Agenda 2020


Natuurbeleving-workshops 2020

Ook voor 2020 is er weer een verlangen om samen op pad te gaan naar bijzondere plekken. In samenwerking met Uma Ina de Bruyn, zullen er weer inspirerende natuurbelevingsdagen gepland worden.

Eerste workshop is op vrijdag 20 maart 2020

Verdere info volgt nog.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden van een Natuurbelevings-dag , kun je dit aangeven door  een mail sturen naar info@sterrenvuur.nl   Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging

Meer info over Uma Ina de Bruyn www.sterrenvuur.nl


Zaterdag 18 april 2020

WORKSHOP INTUITIEF TEKENEN met Lydia van Oort en Erik Boom.

Deze dag zal Lydia jullie meenemen op een intuïtieve tekentrip! Door jezelf helemaal open te stellen voor jouw eigen ziel zul je tot unieke tekeningen komen die laten zien wie jij bent en waar jij voor staat.
Belangrijk: Je hebt geen enkel tekentalent nodig om hieraan mee te doen. Jouw tekeningen worden ‘gelezen’ door Lydia zelf en door Erik Boom en je zult daarmee de nodige inzichten krijgen.

De vormen en kleuren die jij gebruikt in jouw tekeningen hebben betekenissen en het is voor ons taak om die voor jou naar boven en helder te krijgen. Ook zullen we jullie met elkaar laten werken om elkaars tekeningen te helpen begrijpen en daarmee het ‘ziel tot ziel’ contact te oefenen en beter te leren begrijpen.

We gaan ook een wandeling in het nabij gelegen bos maken om contact met de  daar aanwezige natuur(wezens) te maken. Waardoor je nog meer geinspireerd raakt voor het tekenen. 

Datum: 18 april 2020
Duur:
09.30u. – 17.00u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten:  €85,-

Aanmelden via het aanmeldingsformulier op de www.praktijkboom.nl

Mediamieke overzichtstekening

Rechts is een mediamiek gemaakte energetische overzichtstekening van een eerdere workshop door Lydia gemaakt. Duidelijk is te zien, dat iedere deelnemer wordt begeleid door haar/zijn gids(en). Iedere deelnemer ontvangt na de workshop de tekening per email.

Workshop 6 April 2019 overzichtstekening