Info consult met tekening en reading

Consult in het atelier

Je kunt een afspraak maken voor een tekensessie waarin de tekening teijdens de reading gemaakt wordt. Vanuit de wisselwerking die ontstaat kun je al jouw vragen stellen. De ervaring heeft geleerd dat het bijzondere sessie's zijn, waar tegelijkertijd een stukje heling kan plaats vinden. De energie vande schilderijen werken ook vaak diep in.

Sessie per post

Omdat het niet mogelijk is voor iedereen om naar het atelier te komen, kun je ook een tekening via postverzending laten bezorgen. Ik teken en beschrijf dan via de voornaam, achternaam en de geboortedatum. Om zo puur mogelijk te kunnen werken, is verdere informatie niet nodig. Bij de tekening wordt een duidelijke beschrijving gemaakt.

Consult op locatie

Als je het fijn vindt dat ik bij jou thuis of in je praktijk of andere locatie kom tekenen, kun je daarvoor een afspraak maken. Voor jezelf of voor meerdere personen. Het is erg leuk om een (mid)dag te organiseren met meerdere mensen. Dat is heel informatief, best spannend en vooral ook gezellig. Ik teken op alle formaten. De grootte van het formaat samen met de reading bepalen het maximum aantal tekensessies. Alleen bij een A5 formaat, vraag ik een minimum aantal van 4 sessies.  De kilometervergoeding bedraagt 0,30 per km.