Overige informatie 

Tekenconsulten

Tekeningen per post worden getekend en beschreven via de voornaam, achternaam en geboortedatum. De tekeningen worden in stevige kartonnen enveloppen verzonden. Het A3 formaat tekeningen worden per pakketpost verzonden. Bij de tekeningen per postverzending wordt altijd een schriftelijke reading gegeven. De tekening kunt u binnen een termijn van 5 weken thuis verwachten.

Bij een schriftelijk aanvraag geldt dat pas na ontvangst van de geboortegegevens, adresgegevens en betaling van de vergoeding met de opdracht gestart wordt. De prijzen zijn btw vrij en exclusief verzendkosten. De tekeningen en schilderijen worden zonder passe-partout en/of lijst geleverd.

Consulten op afspraak op een andere locatie: Bij u thuis, winkel, praktijk, centrum, tuin of tijdens een andere gelegenheid. Alle formaten. Kilometervergoeding: bedraagt 0,30 per km.

Verhindering/afzegging afspraak: Bij verhindering van een afspraak wordt u vriendelijk verzocht deze 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij annulering binnen 24 uur zullen de kosten volledig in rekening worden gebracht.

OPENINGSTIJDEN:

ma t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

Schilderijen

Schilderijen: Bij de schilderijen wordt altijd een beschrijving en een reading gegeven. Alle schilderijen zijn olieverf op doek of een paneeltje bij speciale opdrachten. Bijna alle formaten zijn mogelijk. Ook ronde, ovale schilderijen en drieluiken behoren tot de mogelijkheid. Je kunt vrijblijvend informeren naar de kosten en de verschillende mogelijkheden. Gespreide betaling in vooraf afgesproken termijnen over bijvoorbeeld een (half) jaar is mogelijk. De tijd voor het maken van een schilderij varieert van ongeveer 2 tot 6 maanden. De tijd is afhankelijk van het soort en het formaat schilderij en uiteraard de inspiratie. Ook moet u rekening houden met een wachttijd. De genoemde prijzen zijn BTW vrij. Exclusief lijst en/of passe-partout en eventuele bezorgkosten.

Informatie kunt u vrijblijvend aanvragen via het contactformulier of telefonisch.

BETALING TEKENINGEN EN CONSULTEN

Consulten gelieve contant af te rekenen of het bedrag vooraf per bank overmaken. Betaling van opdrachten via de e-mail vooraf via de bank overmaken. Geen geld per post versturen.

Prijswijzigingen zijn per 01-01-2024 ingegaan. Eerder gemaakte prijsafspraken blijven uiteraard ongewijzigd.