Reactie plaatsen

Reacties

Marise
20 dagen geleden

Door Lydia een paar tekeningen laten maken over de jaren heen, vaak op momenten van een grote verandering. Deze tekeningen en beschrijvingen bevestigden áltijd waar ik doorheen ging en zo liefdevol en bekrachtigend, de afbeelding, de energie, de woorden, dat ik me altijd bemoedigd voel. Ze helpen me nog, zo heb ik een tekening uit 2012 die ik prominent in een gouden lijst heb staan, mijn gids. Nog steeds geeft t me steun en kracht. Lydia inspireerde me om ook mijn eigen teken en schilder talent te ontwikkelen en te vertrouwen.

M.B

Hi Lydia,

Ik heb je vorige week gesproken over de tekening die ik niet herkende. Ik heb de tekening aan mijn moeder laten zien en die zei: Het is mijn opa.

Maar laten we het nog even vragen aan een tante. Daar ben ik vanmorgen heen geweest, een tante van 85 jaar. En die herkende ook haar opa erin.

Hij is al in 1937 overleden. Heel grappig. Ik kreeg allerlei foto’s te zien van begin 1900, heel leuk. Dus het is mijn overgrootvader.

Ik ben benieuwd of hij verder nog iets van zich laat horen in de toekomst, maar ik had je beloofd het te laten weten.

Mocht je in de buurt zijn van .., je bent altijd welkom.

Hartelijke groet, E.

 

Hallo lydia,

Hartstikke bedankt voor de mooie tekening!

Ik ben er heel erg blij mee! Ik heb net wel even moeten huilen. Ik kreeg er veel emoties bij…. Ik heb een vraagje over de tekening, is dat goed?

De meneer onderaan de tekening herkende ik gelijk, dat is mijn opa. Ik zag het gelijk aan zijn pet. Maar over de mevrouw bovenaan de tekening heb ik nu opeens twijfels….ik herkende haar niet maar toen ik de tekst erbij las moest ik gelijk denken aan mijn griekse oma (de moeder van mijn vader) krijg je misschien door of het ook mijn griekse oma is??

Ik wil het voor mijn gevoel graag zeker weten….

De tekst over het spirituele gedeelte klopt helemaal, Ik wil inderdaad alles. Gelijk en het gaat mij veels te langzaam…maar dat is dus ook de bedoeling.

Nogmaals:ik ben er zo ontzettend blij mee!

Heel erg bedankt!!!!

Groetjes I.

 

Hoi Lydia,

Ik wil je nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring afgelopen maandag :-)

Ik heb nog geen plekje voor de tekening kunnen vinden. het leuke is dat ik de tekening meeneem naar mijn werkkamer en als ik naar bed ga neem ik 'm mee naar de slaapkamer. Ik heb dus een sterke drang om de tekening in mijn nabijheid te hebben. Leuk he?! Ik weet dat deze drang binnenkort minder wordt en dat ik dan een plekje uitgezocht heb waar hij komt te hangen.

 

 

Lieve Lydia,

Wat is de tekening prachtig. De man in het midden is mijn man. Het is zo fijn om familieleden te zien die zoveel van mij houden.het bracht mij in tranen. Dat ik wat van de karaktereigenschappen van mijn overgrootvader heb doet me goed.ik heb mezelf vaak afgevraagd op wie ik lijk. De bouw heb ik van mijn oma zie ik op de tekening, ze heet H. V.

Ik ben zo dankbaar dat ze zich hebben laten tekenen 

Dankjewel, het is een heel mooi cadeau voor mij.

Lieve warme groet

 

Hallo Frau van Oort,
vielen lieben Dank für Ihre schöne Zeichnung. Zwei Fragen hätte ich: in der Beschreibung schreiben Sie, dass die Person oben links (Sternspitze) mein Großvater sein könnte. Ich sehe da eine Frau drin, bin mir aber nicht sicher, ob es meine Oma, Uroma oder jemand anderes ist. Haben Sie vielleicht einen Namen bekommen? Wie könnte ich herausfinden, wer das genau ist?
Ich habe einen Blog und würde mit Ihrer Erlaubnis sehr gerne über Sie berichten, da ich sehe zufrieden bin. Wäre das in Ordnung?
Ich werde jetzt das Bild und die Beschreibung weiter auf mich wirken lassen.
Liebe Grüße,
Dennis H

 

Beste Lydia,

Heel veel dank voor de mooie bijzondere gidstekening en de uitgebreide beschrijvingen. Ben er erg blij mee. Hoop nu echt op een betere toekomst met hulp en steun van deze gidsen.

Mijn pasfoto mag in de lichtkring geplaatst worden, graag zelfs. Ook hiervoor mijn welgemeende dank.

 

Hai lieverd,

Even de tijd nu; jaaaa wat geweldig! En ik ga je iets heel bijzonders melden..

Mark…was mijn 1e vriendje.. hij is overleden op 35 jarige leeftijd. Hoe bijzonder

Dat hij nu ook bij  mij is.. Ik heb echt even een traan gelaten.

1 vraag; moest de veer vooraan bijna wit blijven?? Ik was zomaar bang dat je nog niet klaar was…. Hahaha..

Heel erg hartelijk dank.. ook voor je woorden…ik hoor dat zooo vaak..dat ik meer rust moet inbouwen..

Veel liefs, fijn weekend en zomer! E

 

 

Hoi Lydia,
Dit is inderdaad mijn vader in jonge jaren. Mijn zusje herkende hem ook  meteen, is het misschien een zakhorloge wat hij vast heeft? Die had hij namelijk.
Dank je wel! Ben heel benieuwd naar je beschrijving.
Groeten, R

Hallo R
Het is inderdaad een zakhorloge dat je vader vasthoudt. Heb je het horloge nog?
Hartelijke groeten, Lydia

 

 

Hallo Lydia,
Dank je wel voor de tekening en boodschap. De boodschap raakte me wel emotioneel.
Het zakhorloge heeft mijn broer waarschijnlijk nog. Het is echt nog z ón
ouderwetse knol die mijn vader ooit in een antiekzaak heeft gekocht.
Ik heb niet echt bewust ervaren dat ik de energie van mijn vader heb gezien.
Wel is het zo dat ik het regelmatig heel koud/soort van kippevel krijg en
dan meestal het gevoel heb dat er iemand in de buurt is.
Dank je wel.
Met vriendelijke groeten,

 

 

Hallo Lydia,

Hoe bijzonder, jaren geleden kwam een madeliefje tijdens een meditatie op, op een hele liefdevolle manier. Daardoor is deze bloem altijd bij mij gebleven.

De man links is mijn vader, de oudere dame zijn moeder, mijn oma. Paarse edelstenen trekken ook enorm, dit weekend in een meditatie zag ik een indiaan (ik had de tekening nog niet gezien want was op vakantie en zo duidelijk als deze keer had ik hem nog nooit gezien) De naam Bert zegt me zo niets, maar ik laat het inzinken. Dat ik meer moeten aarden hoor ik geregeld... soms ietwat te druk om daaraan te denken. Wordt nu toch weer benadrukt, dus daar ga ik zeker aan werken. 

Ik ben heel blij met de tekening, koester deze. Laat de tekening op me inwerken de komende tijd,

Hartelijk dank voor het maken!

groetjes G

 

Goedemiddag Lydia,

Langs deze weg wil ik nog een keer extra mijn hartelijke dank uitspreken voor afgelopen donderdag. Wat speciaal!

En dan het schilderij....   wauw.  Eigenlijk met geen woorden te beschrijven, maar sinds donderdag blijft het spreekwoordelijke kwartjes regenen die vallen haha. Zoveel kracht, liefde en energie die er van uitgaan. Heerlijk! Een paar mensen die, nadat ik de gidstekening bij u had besteld, er ook een hebben laten maken, heb ik het schilderij laten zien en zij zijn (natuurlijk ;)) ook erg onder de indruk.

Oh, ik zie dat het schilderij inmiddels ook al op de website staat. Leuk, leuk. Trots!

Veel hartelijke groeten, B

 

 

Hoi Lydia,

Ik ben een vriend van B. en heb het schilderij mogen bewonderen wat u geschilderd heeft. Ik kom er niet over uitgesproken. Het is niet zo dat ik het niet begrijpen doe, maar het heeft op alle vlakken een prachtige uitstraling. Het is praal en pracht. B zal nog veel plezier hiervan gaan beleven.

 Gr F

 

Hoi Lydia,

De energie die van het schilderij komt is behoorlijk. Ik heb de bovis waarde ervan gemeten afgelopen vrijdag was 222.000 bovis/ Dit is behoorlijk. Inmiddels hangt deze in de woonkamer en zat vanmiddag op 334.000.

Ik voel mijn hart ook duidelijker aanwezig de laatste dagen, de instroom van hoge energieën op aarde is hoger dan ooit dezer dagen. M. is gefascineerd en W. onder de indruk. W. haar dromen zijn nog duidelijker en krachtiger dan eerst. 

 

 

Liebe Lydia,

Gestern habe ich die original Schutzengelzeichnung per Post erhalten. Vielen vielen herzlichen Dank, für das wunderschöne Bild, welches ich mir einrahmen werde. Das ist unglaublich was mein Schutzengel und ich, für einen Hintergrund haben. Wahnsinn! Vielen, vielen Dank, dass Sie Ihre große Gabe mit anderen Menschen teilen.
Ich würde gern ein Schutzengelbild für meinem Mann anfertigen lassen.

Mit freundlichen Grüßen,

Kristin

 

Beste Lydia,
dank je wel voor jou antwoordt, het heeft voor mij een beetje tijd nodig om het allemaal op een rijtje te zetten.
Het is toch heel wat informatie om over na te denken!

Ik moet echt aan het idee wennen dat er meerdere gidsen zijn die me begeleiden, ik heb de tekening al vele malen bekeken en de tekst er bij ook al dikwijls gelezen. Ik heb zelfs gisteren nog geprobeerd om te schrijven via automatisch schrift, maar het lukte me niet er kwamen alleen maar lijnen op mijn papier!
Deze morgen lag ik een beetje na te denken in mijn bed en plots kwam de naam Joachim door, heel raar want ik ken niemand die zo heet!

Ik dacht zou dit de gids zijn die me gaat helpen met schrijven, dan heb ik deze naam nog een paar keer doorgekregen vandaag.
Ik ben zonet aan tafel gaan zitten en heb pen en papier genomen en een mooie kaars laten branden.
Zijn naam verscheen op papier en ik voelde hoe ik begeleid werd (hij tekende er ook twee hartjes bij).
Wilde jou dit toch even laten weten, hopelijk zit ik juist en kan ik er op vertrouwen!
 
Vriendelijke groet

 

Hallo Lydia,

Ik heb hem gekregen... en vind hem prachtig!!

Vond het wel typisch omdat ik in een workshop een vrouw zag met lang blond haar maar ook een indiaan.

Er werd mij toen verteld dat ik de gids (indiaan) van mijn buurman had gezien,maar toen de tekening kwam viel alles op zijn plaats.

Over het schrijven met mijn gids... ik denk dat dat al begonnen is, ik doe vaak fotolezingen en begin dan te typen zonder na te denken,net of mijn hand geleid word. Herkenning is er ook. Heb momenteel nog geen vragen,maar dat zal ongetwijfeld nog komen..

C

 

Hallo Lydia

Na aanleiding van jou aanwijzingen wat betreft het Italiaanse leven kwam ik dit tegen op internet een dertiende eeuws franciscanerklooster omgebouwd tot vakantie appartementen.😄

 

 

Hoi Lydia,

Ik wil je nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring afgelopen maandag :-)

Ik heb nog geen plekje voor de tekening kunnen vinden. het leuke is dat ik de tekening meeneem naar mijn werkkamer en als ik naar bed ga neem ik 'm mee naar de slaapkamer. Ik heb dus een sterke drang om de tekening in mijn nabijheid te hebben. Leuk he?! Ik weet dat deze drang binnenkort minder wordt en dat ik dan een plekje uitgezocht heb waar hij komt te hangen.

Warme groet en fijn weekend.

 

Dag Lydia,

Dank je wel voor het toesturen van de tekening van mijn gids. Ik vind hem mooi en erg lief.

Het was alsof hij mij bekend voorkwam. En vreemd misschien, het was alsof ik in mijn eigen gezicht keek.

Ook dank voor de bijgevoegde mooie tekst. Ik zal hier mijn voordeel mee doen. Heel veel liefs, A

 

Hoi Lydia.
Ik kreeg de tekening zopas en ben er blij mee! Dankjewel! Het mooie vind ik dat ik in meditaties vaak een indiaan in beeld voor me krijg die er ook zo uit ziet als jij tekende. Ik vind het fijn dat ik nu weet dat hij …. heet.

Niet dat een naam ertoe doet maar dan kan ik hem bij naam aanspreken. Ik kan wel eens veel denken. De afgelopen dagen kreeg ik steeds in mijn hoofd maak plezier dat is het belangrijkste. En nu lees ik dat de Gids die jij tekende een vrolijke energieke persoonlijkheid is.

Dus denk ik hij was het vast die met me sprak. Ik hou inderdaad van natuur en zou het liefst in een bos wonen. Ik droom vaak van een huisje in een bosrijke omgeving. Terug naar de basis zonder drukke maatschappij. En dat huisje tekende je. De boodschappen die erin staan herken ik ook. Heel erg bedankt voor je tekening.

Liefs M.