Publicaties met illustraties van Lydia

Ik de Boudicca

Auteur: Lydia van Oort

Speciaal voor degene die geïnteresseerd is in incarnaties en karmische invloeden is dit boek wellicht interessant. Op een directe en ongecompliceerde wijze geschreven.

Dit boek is een registratie van de herkenning en spontane herbeleving door Lydia van een eerdere incarnatie. Een eerder leven dat behoorlijk pittig was en dat zij in eerste instantie ook niet wilde aanvaarden. Om verschillende redenen en zeker omdat het een bekende historische persoon is. De Keltische Koningin en Priesteres de Boudicca.

Deze beleving is belangrijk, omdat het mensen wellicht kan helpen invloeden uit eerdere incarnaties te leren herkennen. Voor een beter begrip hoe een incarnatie invloed kan hebben op het huidige leven. Mensen leren hierdoor zichzelf beter kennen. Als er storingen zijn vanuit een incarnatie kun je deze mogelijk oplossen. Hierdoor ontstaat er meer innerlijke rust en ruimte in het huidige leven.

Te bestellen via het contactformulier of bij bol.com en Brave New Books en elke boekhandel.

Prijs 16,95

Brave New Books,
ISBN 978 94 6435 5789

 

Door de ogen van mijn ziel

Auteur: Margreet Mook-Attema

Een sprankelend boek over haar persoonlijke spirituele ontdekkingsreis naar binnen. 

Jeetje, zit er iemand te wachten op een verhaal over mijn leven?
Nou… ikzelf natuurlijk wel.
Maak ik me daarmee kwetsbaar?
Dat is het ‘m nou juist.
Als je het lef hebt om op zoek te gaan naar jezelf, wordt kwetsbaarheid kracht.

In een prachtig persoonlijk document neemt Margreet Mook-Attema je mee op haar spirituele reis naar binnen.
Waar de zakelijke kant van het bestaan haar jarenlang houvast bood om zich staande te houden in een onbegrepen wereld, namen niet te plannen gebeurtenissen de regie over in haar leven. Ze openden haar de ogen naar een andere wereld. De ogen van haar ziel.
In een heerlijk kordate en sprankelende schrijfstijl houdt Margreet spiritualiteit uit de zweefstand en vertaalt ze feilloos de impact ervan op haar dagelijkse realiteit.
“Het klinkt misschien als één van die té fantastische zen-verhalen in kleermakerszit, zo van ‘En toen zag ik het licht!’ of ‘En toen werd ik geroepen!’. Maar geloof me, hier gebeurde het.”
Door de ogen van mijn ziel is een analyse voor haarzelf, een uitleg aan haar naasten en wie weet, een inzicht en inspiratie voor ons allemaal.

Brave New Books,  ISBN 978 94 6435 577 2

Prijs 17,99 

Te bestellen bij de auteur,

T 06-25136067
info@nova-coaching.nl
www.nova-coaching.nl
of via Brave New Books, Bol.com en elke boekhandel

 

Channelen mijn missie

Auteur: Esther

Met 1 tekening van de samenwerking tussen gidsen en de behandelaar/channel.

 

Merlijn Deur naar de nieuwe tijd. 

Auteur: Hanneke Bouma,

Magiër en Moedergodin evolueren naar het nieuwe Avalon De legendarische Magiër Merlijn, houdt de deur open naar een Nieuwe Tijd. Hij heeft niet alleen invloed op de natuurlijke processen van de Aarde maar hij lijkt ook de kosmische tijdslopen te besturen.

Het wezen van Merlijn en de kennis van de Ronde Tafel nodigen ons uit de geschiedenis te herzien om zo het pad naar onze toekomst te verlichten. Als eeuwige essentie uit Merlijn zich in Archetypen die zowel onze uiterlijke als innerlijke evolutie bepalen. Alles wat we weten van Merlijn is echter in de loop der tijd verdraaid, met verwarring, verstarring en afgescheidenheid tot gevolg. De grote Magiër staat naast de Moedergodin. Het goddelijke, vrouwelijke principe als universele kracht werkt, in balans met het mannelijke, in alles door en roept ons op tot verbinding.

Aan het begin van de Nieuwe Tijd leidt een chaotische weg ons naar een nieuwe mens. De uitdaging van deze tijd is om al ons potentieel aan te wenden. Eigen onderzoek en ontmoetingen met Merlijn, magische dieren, een buitenaards wezen en de Moedergodin zelf, kunnen helderheid geven op de vraag: is het niet meer dan een sprookje, of vormen we daadwerkelijk een nieuwe realiteit?

Uitgeverij: Obelisk

 

Zeg Ja Tegen Jouw Licht, gedichtenbundel voor bewustwording en innerlijke groei

Auteur: Saskia Tiemens, 

Deze gedichtenbundel is om je te inspireren en inzichten te geven, om je ware essentie te vinden. deze meer en meer te voelen, te ontplooien en te leven.

De weg naar je ware natuur.

Met 10 inzicht/transformatietekeningen van Lydia van Oort

Uitgeverij: Brave New Books 2020

 

In contact met WATER, Autobiografie van een wateringenieur

Auteur: Frank Silvis, 2020

Frank Silvis is zijn hele leven al bezig met water. Na zijn ingenieursstudie Civiele Techniek in Delft zag hij allerlei soorten water in technische en managementfuncties. Bij Grondmechanica Delft werkte hij met grondwater, zeewater en rivierwater. Bij BDG in Zwolle met koelwater, bluswater en afvalwater. En tenslotte als regiodirecteur bij Vitens met het voor de gezondheid van de mens zo belangrijke drinkwater. Daar begon hij zich af te vragen hoe vitaal en zuiver ons drinkwater eigenlijk is.

Want naast de bekende fysische en chemische eigenschappen blijkt water namelijk ook te beschikken over energetische eigenschappen. Dat bracht hem op het spoor van allerlei bekende (en minder bekende) waterpioniers waaronder Viktor Schauberger en Masuro Emoto. Met behulp van de radiësthesie begon hij zelf water te onderzoeken en kwam pas gaandeweg echt ‘in contact met water’. Dat was het begin van een inspirerende zoektocht naar zijn eigen bestemming met tal van synchroniciteiten.

Met een schilderij van de Higher Council of Water Beings en meerdere tekeningen van natuurwezens, gemaakt door Lydia. www.vortexvitalis.nl

Uitgeverij Obelisk 2020

 

Het Wezen van Water, verborgen dimensies ontsluierd

Auteur: Theo Claassen 2019

In dit meesterlijke boek waar wetenschap en esoterie met elkaar worden verweven, is een tekening van de landschapsdeva van Friesland met reading over de waterkwaliteit opgenomen. Het is een boek dat eigenlijk in elk nederlands huis hoort. Alles omtrent het element water is er in omschreven!

 

 

Praktijkonderzoek aan de Fishflowform  juli 2018

Rapportage over de ontwikkeling en beproeving van een op ritmische stroming gebaseerde vispassage.

Met daarin opgenomen een onderzoek van Frank Silvis en Lydia van Oort naar de aanwezigheid van natuurwezens. Tekeningen met reading van Lydia en reading en metingen van Frank Silvis. Voor meer info over Frank. www.vortexvitalis.nl

 

Paravisie mei 2018, 

Hemelse kunst. Interview door Niels Brummelman over mijn werk met diverse afbeeldingen. https://paravisiemagazine.nl/nieuws/tekenmedium/

 

Het etherische veld en de vier etherische bronnen,  Ontmoetingen met de elf Fjerk

Auteur: Hanneke Bouma
Maak kennis met het etherische veld van de aarde en krijg zicht op het etherische lichaam van onszelf als mens.

Voor het boek heb ik een portret van de Elf Fjerk gemaakt. Wederom zonder eerst het boek gelezen te hebben. Tijdens het schilderen heeft hij mij de velden laten ervaren.

Uitgeverij Hajefa, 2017

 

Het mysterie Salomo, een trancereis, 

Auteur: Hanneke Bouma,

Salomo vertelt zelf zijn levensverhaal aan Hanneke. Ik heb een portret van Salomo gemaakt, ter gelegenheid van dit boek.Ik heb het boek overigens niet van tevoren gelezen.Dat zou anders het portret beinvloed hebben en niet meer puur zijn. Hij heeft zich tijdens het schilderen laten zien op jonge leeftijd. 

Uitgeverij Piramidions

 

Dagblad Trouw 28 juli 2016 Verslag van de natuurwezensbeleveningsdag. in Twenthe.

Spiegelbeeld april 2016 Artikel Water-een ontdekkingsreis, Frank Silvis. Drie afbeeldingen van waternimfen.

Magazine EigenArnhem, oktober 2015 Column door Felicita Vos over de Elfenwandeling samen met Lydia.

Felicita is auteur van o.a. de boeken Duivelsklauw, Over de grens en Blauwe Haren Zwarte Ogen.www.felicitavos.nl

 

Bundel "Gaia vertelt"

Deze bijzondere EnergieBundel is op 6 september 2015 uitgebracht in een beperkte oplage. Gaia vertelt is uit compassie met Moeder Aarde ontstaan. Deze bundel is een wedergeschenk aan "Gaia". Voor de mensen een ondersteuning op weg naar de nieuwe aarde. Met tekeningen, schilderijen en teksten van Lydia. Met gedichten, verhaal en een schilderij van Yvonne Jonkers. uitverkocht

 

Spiegelbeeld, September 2015

Met enkele afbeeldingen van schilderijen uit de Gaia collectie in een artikel over Natuurwezens.

 

De zevende kristalvrouw, communiceren met natuurwezens, 

Auteur: Margo Huggers. Omslag en twee tekeningen..September 2015

 

Een duistere geschiedenis opgehelderd, Waterkwaliteit en waterkwaliteitsonderzoek in Friesland, een historisch overzicht.

Auteur: Theo Claassen, Wetterskip Fryslân, 2014

Met drie tekeningen van Lydia van de landschapsdeva van Friesland. Over de waterkwaliteit in het verleden, heden en de toekomst.

 

Para Astro, november 2014

Interview door Marianne van de Polder, gepubliceerd in het magazine Para Astro,