Schilderijen met reading en beschrijving

Lydia maakt schilderijen over verschillende onderwerpen die elk tot doel hebben om jou te ondersteunen en inzicht en helderheid te geven over jouw unieke ontdekkingsreis in persoonlijke bewustwording. Dit kunnen vragen over jezelf,  je levensweg, je doel of je zielsreis zijn, welke engel/gidsen er bij je zijn of de energieën in en om huis of tuin. Een schilderij van de familie energieën of het familie karma of gezamenlijke incarnaties van een familie/gezin behoort ook tot de mogelijkheden.

De schilderijen zijn energetisch zeer krachtig en puur afgestemd op de persoon/energie/plek waarvoor het gemaakt is. Ik werk via naam en geboortedatum en voor sommige opdrachten ook met foto’s van een locatie (energetisch schilderij).

Rechts het portret van de Boudicca, priesteres van Andraste, koningin van de Iceni en vrijheidsstrijder voor de Keltische levenswijze.

Zielsportret

Dit is een schilderij waar je eeuwenlange zielsreis wordt geschilderd. Incarnaties, gidsen engelen, je hoger zelf, jouw aardse persoonlijkheid, alles wat belangrijk is voor inzicht in je persoonlijke ontwikkeling tijdens je huidige leven. Het is een beeldend en verhalend document, een basis voor je gehele verdere leven. 

Energetisch schilderij

Dit schilderij kun je met of zonder thema laten schilderen. Het is energetisch een zeer krachtig.schilderij. de werking heeft invloed op je innerlijke ontwikkeling maar ook op de omgeving. Het zijn indrukwekkende schilderijen.

Gidsen / Engelen

Een mooi schilderij van de gids(en) en/of engel die jou begeleidt(en). De schilderijen hebben een krachtige energetische werking. Het bevordert/opend het contact met je gids(en).