Zielsportret

Het zielsportret is een beeldend, energetisch en verhalend document over de eeuwen lange aardse reis die je als ziel tot dusver afgelegd hebt.. Delen ervan mogen zichtbaar gemaakt worden. voor inzicht in je huidige leven. Het is een zeer krachtig en levendig schilderij.

Er worden verschillende incarnaties uitgebeeld die in je huidige leven belangrijk zijn. Jouw gidsen, waaronder je geleidegids, worden erbij geschilderd. Ook maak je kennis met de engel die jou tijdens je zielsreis begeleidt. Hij/zij is een engel met een hoger ontwikkeld bewustzijn met inzicht in jouw gehele zielsreis. 

Je hogere zelf /zielsbewustzijn zoals je dit tot nu toe ontwikkeld hebt, toont zich op het schilderij in een aardse vorm. Energetisch is het bewustzijn voelbaar. Het sterrenbeeld vertegenwoordig jou huidige persoonlijkheid. Alles wat van belang is voor een beter begrip van je huidige incarnatie, eerdere incarnaties en de grotere samenhang verschijnt in je zielsportret. Je voelt de magie van het eeuwige leven vanuit het schilderij stralen. De verschillende energetische lagen zijn tastbaar aanwezig. Het zielsportret leeft werkelijk.

Enkele portretten zijn met toestemming geplaatst. De tekst gaat verder onder het schilderij.

Het zielsportret wordt middels een beschrijving en een reading aan je uitgelegd. Het zielsportret kun je slechts eenmaal in je leven laten maken. Alleen jouw naam en geboortedatum zijn hiervoor nodig en geen verdere gegevens.

Als je een zielsportret voor een ander wilt laten maken, bv als cadeau. Dan mag en kan dit alleen gemaakt worden met de nadrukkelijke toestemming van de beoogde persoon.

Een zielsportret vraagt van mij een enorm diepe en intense manier van werken en toewijding en daarom ook veel tijd. Gemiddeld 87 uur werk aan het kleinste formaat. .Als het schilderij klaar is, voelt het als een geboortefeestje. Gezien de hoeveelheid informatie die afgebeeld wordt kan er alleen op een groter formaat doek geschilderd worden. Op elk ander schilderij wordt maar een deel geschilderd van wat er op een zielsportret wordt afgebeeld. Het zielsportret is een uiteindelijke combinatie van alle eerdere vormen die ik ooit gemaakt hebt. De voorafgaande tientallen jaren heb ik hier intensief naartoe gewerkt. Vele dimensies heb ik hiervoor leren kennen, maar eerst vooral ook de dieptes in mijzelf.

Formaat  80 x 100. Prijs € 2500,- 

Formaat 100 x 120. Prijs € 2970,-

Er is een wachtlijst. Wil je een portret laten maken, dan is het handig om je alvast voor de wachtlijst op te geven. Dan geldt ook de prijs van het moment van opgave.