Home » Schilderijen » Zielsportret

Zielsportret

Het zielsportret is een beeldend en verhalend document over een deel van de eeuwen lange reis die je als ziel tot dusver hebt afgelegd door de tijd heen.. 

Er worden verschillende incarnaties uitgebeeld die voor je huidige leven belangrijk zijn. Jouw gidsen, waaronder je geleidegids, worden erbij geschilderd. Ook maak je kennis met de engel die jou tijdens je zielsreis begeleidt. Hij/zij is een engel met een hoger ontwikkeld bewustzijn met inzicht in jouw gehele zielsreis. 

Je hogere zelf /zielsbewustzijn zoals je dit tot nu toe ontwikkeld hebt, toont zich in het schilderij in een aardse vorm. Je sterrenbeeld vertegenwoordig jou huidige persoonlijkheid. Het geeft een beeld van je levensweg. Alles wat van belang is voor een beter begrip van je huidige incarnatie, eerdere incarnaties en de grotere samenhang verschijnt in je zielsportret.

Enkele portretten zijn met toestemming geplaatst.

Het zielsportret wordt via een beschrijving en een reading aan je uitgelegd. Het zielsportret kun je slechts eenmaal in je leven laten maken. Je kunt dit voor jezelf laten maken. Als je een zielsportret voor een ander wil laten maken, bv als cadeau. Dan mag en kan dit alleen gemaakt worden met de nadrukkelijke toestemming van de beoogde persoon.

Een zielsportret vraagt van mij een enorm diepe intense manier van werken en toewijding en daarom ook veel tijd. Als het schilderij klaar is, voelt het als een geboortefeestje. Gezien de hoeveelheid informatie die afgebeeld wordt kan er alleen op een groter formaat doek geschilderd worden. Op elk ander schilderij wordt maar een deel geschilderd van wat er op een zielsportret wordt afgebeeld. Het zielsportret is een uiteindelijke combinatie van alle eerdere vormen die ik gemaakt hebt. De voorafgaande tientallen jaren heb ik hier intensief naartoe gewerkt. Kosten € 2160,- Formaat 80 x 100. (kleinste formaat)

Let op: er is momenteel een wachttijd.