Home » Tekening met consult » Energetische tekening

Energetische tekening

Je kunt een tekening laten tekenen voor allerlei thema's, doeleinden of vragen. Je wilt misschien een beeld en antwoorden hebben over een vorig leven. Of over een bepaalde plek waar je naar toe getrokken wordt. Of een energietekening voor een mens of dier. Deze tekeningen hebben altijd een positieve invloed op mens, dier en ruimte. Ze zorgen voor harmonie in de omgeving waar de tekening hangt. Mensen, dieren en planten voelen zich door de energie een stuk prettiger.

Je kan ook de samenwerking met jou gidsen/engelen laten tekenen. Dan wordt er zichtbaar met wie je samenwerkt. En welke energieën er te zien zijn. Dit is heel interessant als je bijvoorbeeld zelf een praktijk hebt, sessies, demonstraties of workshops geeft. Ik kan een tekening via foto’s maken, maar ik kan ook op locatie komen tekenen.

Voor een energetische tekening kun je een afspraak voor een tekensessie in het atelier maken, bij jou thuis of op een andere locatie. Wil je per post laten bezorgen, dan teken en beschrijf ik via jouw naam en geboortedatum.

Prijzen

€   85,- Formaat 21 x 30 (excl verzendkosten)

€ 125,- Formaat 30 x 42 (exclusief verzendkosten)

€ 170,-Formaat 30 x 42 Overzichtstekening op locatie in een tuin, tijdens een workshop, of andere gelegenheid. (excl. reiskosten a € 0,30 per km.)

Individuele tekeningen

 

Healing

Vriendschap

Vriendschap

Tekeningen gemaakt tijdens Workshops/cursus/lezing

Overzichtstekening van een praktijkruimte en de omringende tuinen met de aarde kosmosverbinding

Overzichtstekening van een demonstratieavond van mediums. Er wordt zichtbaar gemaakt hoe een dergelijke avond tot stand komt.

Workshop

Workshop

Natuurtekeningen

 

Overzichttekening van een landgoed

Waternimf bewoonster van een slotenstelsel achter een woonwijk

Landschapstekening 

Boerderij met omliggende grond

Groepsziel van de koeien