Energetische tekening

Je kunt een tekening laten tekenen voor allerlei thema's of vragen. Je wilt misschien een beeld en antwoorden hebben over een vorig leven. Of over een bepaalde plek waar je naar toe getrokken wordt. Of een energietekening voor een mens of dier. Deze tekeningen hebben altijd een positieve invloed op mens, dier en ruimte. Ze zorgen voor harmonie in de omgeving waar de tekening hangt. Mensen, dieren en planten voelen zich door de energie een stuk prettiger.

Je kan ook de samenwerking met jou gidsen/engelen laten tekenen. Dan wordt er zichtbaar met wie je samenwerkt. En welke energieën er te zien zijn. Dit is heel interessant als je bijvoorbeeld zelf een praktijk hebt. Ik kan een tekening via foto’s maken, maar ik kan ook op locatie komen tekenen.

Voor een energetische tekening kun je een afspraak voor een tekensessie in het atelier maken, bij jou thuis of op een andere locatie. Wil je een tekening per post laten bezorgen, dan teken en beschrijf ik via jouw naam en geboortedatum en eventuele foto's van de locatie.

Prijzen

€   99,- Formaat 21 x 30 (excl verzendkosten)

€ 145,- Formaat 30 x 42 (exclusief verzendkosten)