Gidsentekening

Op de tekening worden vaak meerdere personen getekend, tenzij je alleen een tekening van je (geleide) gids wilt laten maken. Dan wordt alleen jouw gids getekend.

De getekende personen zijn op dit moment  voor jouw belangrijk. Meestal zijn het mensen die jou tijdens je huidige levensfase  kunnen begeleiden. Vaak hebben zij tijdens hun leven soortgelijke ervaringen opgedaan of zij hebben eenzelfde karaktertrek, waardoor zij jou als geen ander begrijpen.

De achtergrond verteld iets over jezelf.  Er wordt vaak nog een of zelfs meerdere overleden dierbaren of gidsen getekend. De persoon die voor je getekend wordt kan je (geleide)gids, een familielid, een vriend(in) of een anderszins bekende persoon zijn. Het kan ook iemand zijn die je in een vorig leven hebt gekend en die jou nu begeleid in een bepaald proces.

Ik zie regelmatig een overleden persoon op oudere leeftijd, maar dan wordt de persoon toch jong getekend, zoals zij eruitzagen in de kracht van hun leven. Het geeft ook hub staat van bewustzijn aan.

Je herkent de overleden dierbaren direct of op een later tijdstip, wanneer je b.v. een foto van de persoon tegenkomt of iemand in de familie herkent de persoon. Redenen waarom er niet direct herkenning zou kunnen zijn, is dat de personen vaak jong getekend worden of het is een familielid waar we niet zo direct aan denken, een verre tante of het is de buurjongen uit de straat waar u bent opgegroeid. Het is soms ook uit bescherming dat er niet direct herkenning is, omdat het soms best een schok kan zijn wanneer een overleden dierbare zich zo tastbaar op een tekening laat zien. De herkenning wordt dan langzaam op deze manier opgebouwd, zodat het in je eigen vertrouwde omgeving duidelijk wordt.

Iemand wordt getekend omdat hij/zij wil laten zien dat er wel degelijk leven na de dood is en dat er aan u wordt gedacht, dat zij u ook nog kunnen ondersteunen vanuit de andere dimensie. Soms is het een lieve groet en kunnen/mogen de personen u nog niet op uw pad begeleiden, daar ze zelf een andere weg moeten gaan voor hun eigen verdere ontwikkeling, maar komen ze wel steeds even kijken hoe met je gaat.

Het komt ook wel voor dat er juist iemand getekend wordt waar we juist helemaal geen goede verstandhouding mee hadden bij leven. Maar daar degene die overleden is zich bewust is geworden van het feit dat hij/zij niet correct heeft gehandeld, wil diegene zich op deze manier graag verontschuldigen en er op die manier een steentje bijdragen aan uw welbevinden. Vaak zet het een verwerkingsproces in gang wat u meer ruimte gaat geven.

Levende mensen kunnen ook je gids zijn. Dus worden er soms ook levende personen getekend. Af en toe worden er mensen getekend die je nu kent of soms nog gaat ontmoeten. Vaak zijn het mensen waar we een warme band mee (gehad) hebben.

Iedereen waar we in dit of een vorig leven een band mee hebben gehad kan getekend worden. Ook overleden dieren worden er soms bij getekend, zij willen ook graag laten weten hoe het met hen gaat.

Je kunt een tekening tijdens een tekensessie laten maken of op afstand via naam en geboortedatum. Je kunt bij een tekening op afstand deze binnen een termijn van 5 weken thuis verwachten.

Prijzen

€  99,- Formaat 21 x 30 (excl verzendkosten)

€ 145,- Formaat 30 x 42 (exclusief verzendkosten)