Inzicht/transformatie tekening

Een inzicht/transformatie tekening geeft een dieper inzicht in jezelf. De tekening verheldert het thema waar je aan wilt werken of een vraag die je hebt, of geeft juist helderheid zonder dat je een vra5g of thema hebt. Het geeft je duidelijkheid in woord en beeld, vooral op gevoelsniveau. De tekening zet je werkelijk aan het werk, is bemoedigend en geeft een stevige basis om verder te gaan op je pad. Soms sta je op een kruispunt en weet je niet precies wat je wilt. En soms mag er een tipje van de sluier opgelicht worden, zodat het voor jou helder of bevestigd wordt wat je diep van binnen eigenlijk al weet.
Thema's kunnen zijn: zelfvertrouwen, eigenwaarde, overprikkeling, werk, (on)balans en oorzaak, in je eigen kracht staan, inzicht in je levenspad. Er zijn vele mogelijkheden waarvoor je een tekening kunt laten maken. De tekening is ondersteunend op verschillende innerlijke lagen.
 
Voor een inzicht/transformatie tekening kun je een afspraak voor een tekensessie in het atelier maken. Wil je de tekening per post laten bezorgen, dan teken en beschrijf ik via jouw naam en geboortedatum.
 

€  99,- Formaat 21 x 30 (excl. verzendkosten)

€ 145,- tekening formaat 30x42  (excl. verzendkosten)