Natuurtekenen

In de tuin, een moestuin of landgoed, overal waar je buiten in de natuur bent heb je met verschillende levens-en energievormen te maken. Levensvormen waaronder de natuurwezens. Zij verzorgen jouw leefomgeving. Het wezen dat verantwoordelijk is voor een groter gebied wordt een landschapsengel of deva genoemd. Dit kan de Engel van je tuin zijn, maar kan ook de engel van een landschap of zelfs een gebied ter grootte van meerdere provincies of landen zijn.

De natuurwezens in je omgeving, zoals elfen, nimfen en allerlei andere wezens willen zich graag laten tekenen om een beter contact met jou te krijgen. Je hebt dan een beeld van welke levensvormen er om je heen zijn. Dat is enorm waardevol om te weten, omdat het de verbinding met je directe omgeving versterkt. Deze wezens willen graag met je samenwerken en ook samen genieten van al het moois in je omgeving. 

De samenwerking van dieren met deze energieën en andere levensvormen voor de Aarde kunnen op deze manier ook zichtbaar gemaakt worden. Het zijn bijzondere tekeningen.

Ik kan ter plekke bij jou komen tekenen. Je krijgt uitleg en adviezen van de aanwezige wezens om het contact met de natuur(wezens), te verbeteren. Er worden ook persoonlijke boodschappen doorgegeven. 

€ 185,- overzichtstekening 30x42 (duur gemiddeld 2 1/2 uur inclusief reading ter plekke.

€  99,- individueel consult met tekening 21x30 en reading

Reiskostenvergoeding 0,35 per km of in overleg. Vooraf krijgt u een prijsopgave

Groepsziel van de koeien

Landschapsengel van de landerijen behorende bij de boerderij

Bovenstaande landschapsengel en waternymf zijn op deze plek getekend.

Gezellig en knus tekenen tussen 60 nieuwsgierige koeien