De betekenis van de Koeien voor de Aarde

Gepubliceerd op 16 maart 2020 om 22:41

Tekening van de Groepsziel van de koeien op een biologisch dynamische boerderij, gemaakt op 05-06-2018

Het was een bijzondere dag om op deze biologisch dynamische boerderij te mogen tekenen. Het was in het begin ook een beetje eng om te midden tussen 60 koeien in een weiland te zitten tekenen. Maar wat zijn het bijzonder mooie wezens. Een voor een kwamen ze even nieuwsgierig kijken wat die vreemde mevrouw nu toch aan het doen was. Het was al snel goed. Het gegraas om mij heen werkte zeer ontspannend. Haha, ik moest oppassen om niet in slaap te vallen. Ik wist zoals altijd, niet van tevoren wat ik ging tekenen. Het ontstond weer vanzelf, geheel op gevoel en in afstemming.

Onderstaand de innerlijke en energetische beleving tijdens het intuitief tekenen van de groepsziel.. 

Koeien zijn heel belangrijk voor de energetische reiniging van Moeder aarde. Ze zijn ongelofelijk belangrijk bij de transformatie die nu gaande is. Het zijn zeer belangrijke kosmisch ingestelde/afgestemde wezens. De hoorns vormen antennes die energieen en boodschappen opvangen, maar nog belangrijker ze ook uitzenden. Ze geven via de hoorns de gezondheid door van het stuk grond, waar ze op grazen.

Een koe is een zielendeel van een grote groepsziel/bewustzijn. De groepsziel is verantwoordelijk voor een groep koeien.

Rechts is een Elf te zien die meehelpt de kosmische energie te reguleren. Het zijn twee Elfen met een lengte van minstens 2 m. Zij verzorgen, leiden en beschermen de kudde op een ander niveau. Het is zeer belangrijk dat de Elfen er zijn, want zij beschermen de koeien tegen negatieve (energetische) invloeden.

Koeien hebben hun vrijheid nodig en natuurlijke graslanden. De kruiden en het gras werken weer samen met de koeien om de melk(produkten) en hun vlees een hoge energetische waarde te geven. Waardoor zij ons weer helpen om ook ons lichaam te transformeren naar een hogere energie. Dit geldt in bepaalde mate voor alle grazers.

Koeien zijn zeer bijzondere wezens heb ik ervaren. Ze lieten mij echt de eenheid voelen van de verschillende werelden. Wat een fantastische ervaring!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.