Home » Agenda » Natuurbelevingsworkshop

Natuurbeleving-workshops

Ook voor 2020 is er weer een verlangen om samen op pad te gaan naar bijzondere plekken. In samenwerking met Uma Ina de Bruyn zullen er natuurbelevingsdagen gepland worden.

Het ontwaken van Moeder aarde is een gegeven waar vele etherische rijken bij betrokken zijn. Veel kennis wordt bewaard door Deva's, engelen en inner-aarde wezens. Er wordt gewacht op een openstelling van de mens om tot grotere samenwerking in creatie te komen. Spirit en materie is een geheel en in deze tijd zullen steeds meer mensen geïnspireerd worden tot co -creatie en in evenwicht met "Gaia", het bewustzijn van Moeder Aarde. Veelal gaat het om krachtige "Moeder" Cultuur plekken of bronnen. De krachtplaatsen dragen veel kennis van weleer. Deze kennis is mee gegroeid naar het verhoogd bewustzijn van nu en zal zich verder blijven ontwikkelen. 

Wil je direct op de hoogte gebracht worden van een Natuurbelevings-dag , kun je dit aangeven door  een mail sturen naar info@sterrenvuur.nl

Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging

Meer info over Uma en haar werk: www.sterrenvuur.nl

Druïde Ewan over de natuurbelevingsdag;

Bij de voorbereiding van een natuurbeleving-dag, kwamen we in contact met de oude Druïde Ewan die ons begeleid met dit werk. Zijn boodschap is;
" Wederom laat ik van mij horen. Eindelijk is de tijd aangebroken dat ik mij volop aan mijn verdere taak kan wijden als verbinder, beschermheer van de verschillende Moeder aarde energieplekken en hun hoedsters.
Jullie hebben al persoonlijk, op verschillende plaatsen en manieren contact met mij gehad in jullie huidige leven. Het is een hereniging van oude zielen. Jullie hebben in het verre verleden ieder een verschillende taak op je genomen. Als hoedster, strijdster of in andere zin voor en samen te werken met Moeder Aarde, de Vrouwenenergie en de Godinnen. Dit alles om in deze huidige tijd deze kracht weer in balans terug te krijgen met de mannelijke energie.