Aartsengelen

Afbeelding invoegen

Aartsengel Michael, zielspartner van Lady Faith.Michael vraagt je, om eerlijk naar jezelf te kijken. Herken en erken ook jou eigen donkere kanten. Iedereen heeft ze , niemand uitgezonderd. Juist door het donker, door het duister heen te gaan leer je het licht in jezelf kennen. Durf dit te accepteren en het aan te gaan, alleen door deze lagen in jezelf te beleven, ontstaat de "nieuwe mens”. Dit wordt gesymboliseerd door het open barstende ei, waar een nieuw mens uit geboren wordt. Het is er nu de juiste tijd voor! Ieder op zijn of haar eigen tempo. Het werkt zeer bevrijdend voor jezelf en je omgeving. Michael helpt je er graag bij, maar je moet zelf de keuze maken.

 
Afbeelding invoegen


Lady Faith geeft je vertrouwen in jezelf en in je toekomst. Door dit vertrouwen wordt je angst minder. De bol die zij symbolisch in haar linkerhand ophoudt is een ziel. Zij beschermd jou ziel. Lady Faith helpt je om je zelfvertrouwen sterker te maken. Jij bent in je kern net zo licht, als zij het uitstraalt.

 
Afbeelding invoegen

Lady Lydea leidt jou naar die sleutel, die toegang geeft tot jouw eigen godsvonk. Jouw eigen lichtbron. Zij beschermt en begeleid jou op jouw weg.Roep haar hulp in en jouw persoonlijke pad wordt lichter. Zij vertegenwoordigt het licht.  

 
Afbeelding invoegen

Lady Bijfana is de beschermvrouwe van het zielenleven van Moeder Aarde. Zij bestaat louter uit licht. Alleen voor dit schilderij heeft zij een tastbare vorm aangenomen. Een vorm die een eenheid met Moeder Aarde laat zien. De energieën lopen in elkaar over. Rechts is de ziel in het geestelijk lichaam van Moeder Aarde te zien. Lady Bijfana beschermd met haar linkerhand deze zielsenergie.  In haar rechterhand draagt ze een paars ei. Deze symboliseert de geestelijke geboorte van de nieuwe tijd. De geestelijke geboorte van de nieuwe aarde, nieuwe energie, het nieuwe denken. Een nieuwe manier van leven.Het is onontkoombaar, niet terug te draaien. Zielen zullen de Aarde verlaten, zielen komen juist om te helpen. Links is de oude energie te zien van de oude aarde en rechts de nieuwe lichtere energie van de nieuwe aarde.De sterren geven de hoger bewuste wezens weer die het hele proces begeleiden vanuit de sferen en andere dimensies. 

 
Afbeelding invoegen


Raphael.