Bundel Gaia Vertelt

10 september is de tweede druk uitgegeven van deze energiebundel.

Aanleiding van het boek in uw handen 'Gaia Vertelt’, is de compassie van Lydia van Oort en Yvonne LC Jonkers, met het welzijn van Moeder Aarde. Lydia en Yvonne werken sinds december 2012 kunstzinnig samen. Zij ervaren hoe belangrijk het is dat de mensen leren beseffen dat de aarde een levend wezen is. Het wakker maken van dit besef wordt door geestelijke wezens begeleid en nagestreefd.  
Lydia laat zich inspireren door o.a. mensen, natuur(wezens), gidsen en (aarts)engelen, eigenlijk door al het leven rondom ons. Deze bewustzijnsvormen werden op de schilderijen en tekeningen verbeeld, om op deze manier hun verhaal te kunnen vertellen. De door Lydia weergegeven verbeeldingen, inspireren Yvonne in haar woordgeving.   
 
'Gaia Vertelt' is een EnergieBundel geworden. Want het boek bestaat voor een groot deel uit hetgeen negen geestelijke helpers aan ons mensen willen aanreiken. Als wekroep én als ondersteuning. Hun namen zijn: Lumina, Victoria, Amora, Astrea, Bastet, Artemis, Faith, Bijfana en Diganda. Zij beschikken over een groot kosmisch bewustzijn en hebben tegelijkertijd een sterke eenheid met de aarde.
Hun verbeeldingen zijn ontstaan om de mens bewustzijn en kracht te geven. Zo maakt Lumina de mens bewust dat alles op de aarde haar natuurlijke ritme kent en dat we als mens niet bij machte zijn om zomaar alles af te dwingen en te veranderen (zoals bij genetische manipulatie). En laat Victoria zich zien, om ons te tonen dat de aarde wordt gered van de chaos, de instabiliteit en disharmonie. Zij zal niet dulden dat het met de aarde de verkeerde kant op gaat. En natuurlijk komen in het boek ook natuurwezens aan bod.
Zij werken intensief samen aan het voortbestaan van Gaia.En wachten op de mensen. Opdat wij hun bestaan serieus nemen en in dialoog met hen,samenwerken aan de nieuwe aarde.
 
Via het contactformulier kunt u de bundel bestellen (oplage is beperkt)
De kosten zijn: €15, voor de bundel en € 4,- voor de verzendkosten
  Afbeelding invoegen