Schilderijen voor Moeder Aarde

Deze schilderijen en tekeningen zijn spontaan geinspireerd door gidsen en engelen,om Moeder Aarde en al haar bewustzijnsvormen te ondersteunen bij haar ontwikkelingsproces. Er zijn en worden portretten van de Elohim, (aarts)engelen, God(inn)en en Natuurwezens gemaakt. Er zijn eerst alleen vrouwelijke energieŽn geschilderd. Dit is om de vrouwelijke energie op de aarde te versterken, in evenwicht terug te brengen, terug in evenwicht met de mannelijke energie. Zoals het oorspronkelijk was. De vrouwelijke energieen/eigenschappen moeten weer hergewaardeerd worden. Het proces van schilderen voelt heel direct en heel aards aan. De schilderijen hebben een diepe energetische inwerking en helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling. Er zijn korte teksten bij doorgegeven via het automatisch schrift.

Deze schilderijen zijn niet te koop en bedoelt voor het algemeen, in tegenstelling tot de individuele opdrachten.

Het is de bedoeling dat de hele Moeder Aarde collectie geexposeerd gaat worden in een openbare ruimte. Zodat ieder dit wil, de mogelijkheid heeft om de energie van deze schilderijen te ontvangen. Ter ondersteuning van het eigen proces.

Co-creatie De geÔnspireerde gedichten bij de portretten van de Elohim en de Aartsengelen zijn van Yvonne L.C. Jonkers www.yvonnelc-jonkers.com  Dit zijn de eerste gedichten van een reeks. Deze co-creatie is spontaan ontstaan tijdens een aantal zeer inspirerende schilder/creatiedagen die wij regelmatig samen houden. De vertaling van de schilderijen in dichtvorm.

Rechts is het portret van Oberon te zien.

Afbeelding invoegen
Oberon
 
Afbeelding invoegen